Partners

GR8 Roofs brengt haar kennis en expertise graag in bij al uw nieuwbouw- en renovatie projecten. Bouwen kunt u immers niet alleen. Wij kunnen u altijd professioneel en deskundig van dienst zijn in elke fase van uw bouwproject. De levensduur van uw dak wordt voor een grootdeel bepaald door de juiste keuze bij de opbouw van uw dak. Door de juiste keuze te maken voor materialen, daksystemen en de wijze van verwerking kunnen we efficiënter te werk gaan waardoor we kosten besparen en zult u jarenlang plezier hebben van uw dak. We denken graag met u mee en dragen bij aan de totstandkoming van bestekken zodat we in goed overleg tot de beste keuze komen.

Wij bieden een full service dienstverlening aan vastgoedbeleggers en vastgoedeigenaren zodat we u compleet kunnen ontzorgen met betrekking tot het dak. Het optimaal beheren van uw vastgoedportefeuille bespaart u tijd en levert u optimaal rendement van uw belegging. GR8 Roofs adviseert, regisseert en voert werkzaamheden uit nadat we een uitgebreide dak-analyse hebben gemaakt. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om u van dienst te kunnen zijn met een complete dakrenovatie of het onderhoud van uw dak. Onderhoud aan uw dak is een zeer belangrijk aspect om de levensduur van uw dak te verlengen. Dit doen wij door middel van een meerjarig onderhoudsplan. Zo kunt u zich focussen op uw vastgoed, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om uw daken.

U zorgt voor anderen, wij zorgen voor u. Elk dak is anders, daarom is onze werkwijze per project afhankelijk van de situatie die zich voordoet. GR8 Roofs gaat geruisloos en zorgzaam te werk bij uw zorginstelling. Terwijl u zorgvuldig uw werkzaamheden uitvoert, zorgen wij voor een optimaal dak zodat het er weer jarenlang tegenaan kan. Wij doen ons uiterste best om u en uw cliënten niet tot last te zijn tijdens onze werkzaamheden. Complexe installaties op het dak? Geen enkel probleem, ook hier zullen wij zorgvuldig mee omgaan. Wij zorgen altijd dat uw dak volledig is afgestemd op de vereisten kwaliteitseisen. Onderhouden, renoveren en vernieuwen doen wij met zorg. 

Als onderwijsinstelling wilt u dat uw leerlingen de lessen kunnen volgen onder droge en aangename klimaat omstandigheden. Dat houd in dat je grip moet hebben op de betreffende daken. Het kan gaan over een dakreiniging, dakrenovatie in verband met een lekkage of verduurzaming in verband met de vernieuwde BENG eisen. GR8 Roofs gaat geruisloos en zorgzaam te werk bij uw onderwijsinstelling. Terwijl u zorgvuldig uw werkzaamheden uitvoert, zorgen wij voor een optimaal dak zodat het er weer jarenlang tegenaan kan. Wij doen ons uiterste best om u en uw leerlingen niet tot last te zijn tijdens onze werkzaamheden. Wij zorgen altijd dat uw dak volledig is afgestemd op de vereisten kwaliteitseisen. Onderhouden, renoveren en vernieuwen doen wij met zorg.

Bewust bezig zijn met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, dat wil toch iedereen? Dit soort doelstellingen kunnen onder andere worden behaald door de juiste keuze van type dakbedekking. De overheid heeft een voorbeeldfunctie en wil zoveel mogelijk daken in Nederland verduurzamen. De professionals van GR8 Roofs dragen daar graag een steentje aan bij. Er wordt veelal gekeken naar de prijs in combinatie met levensduur van het product, desalniettemin zijn de milieueffecten minstens even belangrijk. Wij zijn in staat om u volledig te adviseren met betrekking tot het gewenste daksysteem. Van groendaken en witte daken, tot de juiste opbouw van daksysteem omdat je zonnepanelen wil plaatsen. Wij denken met u mee en brengen onze kennis en expertise graag in om samen het energieverbruik te minimaliseren.

Als corporatie bent u niet dagelijks in uw woningen of panden aanwezig. Dat kan ervoor zorgen dat de dakbedekking jarenlang onopgemerkt lekt. GR8 Roofs inspecteert, adviseert en onderhoud de daken voor grote en kleine corporaties. Door middel van een onderhoudscontract zorgt u voor optimalisatie van uw woningen en panden. Dit resulteert op lange termijn in kosten besparing en tevreden bewoners. Met inachtneming van uw wensen, doelen en budget stellen wij samen met u een traject op. Dit stemmen wij uiteraard af op de huidige onderhoudsniveaus van uw woningen of panden. Onze missie is om u volledig te ontzorgen middels professioneel advies en transparante communicatie.

Een goed onderhouden dak boven uw hoofd geeft rust. Zo ook voor Verenigingen van Eigenaren. GR8 Roofs weet hoe belangrijk het is om na het vernieuwen van uw dak, een transparant meerjarig onderhoudsplan op te stellen. Op die manier wordt u verzekerd van een goede conditie van uw dak en weet zo precies waar u de komende jaren aan toe bent. GR8 Roofs maakt dakinspecties en voorziet uw dak van periodiek onderhoud om te voorkomen dat u onverwacht geconfronteerd word met onnodige hoge kosten. Kortom, wilt u zekerheid met betrekking tot de levensduur van uw dak? Kies dan voor een meerjarig onderhoudsplan van GR8 Roofs. Uw partner in renovatie of onderhoudswerkzaamheden.