Wat doen we?

De nieuwbouw sector is enorm dynamisch. Gebouwen worden steeds sneller, duurzamer en innovatiever gebouwd. Een goede partnerschap tussen opdrachtgever en onderaannemer is daarom enorm belangrijk. Door in het voortraject de juiste keuzes op elkaar af te stemmen zorg je samen voor optimaal rendement. Zo speelt materiaalkeuze in het daksysteem een belangrijke rol met betrekking tot de levensduur van het dak. GR8 Roofs werkt uitsluitend met A-kwaliteit materialen en heeft de voorkeur om samen met de opdrachtgever in engineering fase mee te denken aan de juiste opbouw voor het dak. Wij adviseren, regisseren en voeren de werkzaamheden uit op basis van onze jarenlange expertise.

Bij het renoveren van een dak is expertise en degelijk advies noodzakelijk. Gaan we uw dak overlagen of compleet vernieuwen? Vroeg of laat krijgt elk dak te maken met problemen zoals veroudering, vervuiling en lekkages. Een dakrenovatie is dan een verstandige keuze. Niet alleen lost dit direct de problemen op, ook is het een waardevolle investering voor uw pand. Om schade te voorkomen is het aan te bevelen om regelmatig een dakinspectie uit te voeren. Hiermee worden eventuele gebreken snel opgespoord en wordt achterstallig onderhoud voorkomen. GR8 Roofs biedt met ruim 25 jaar ervaring een totaaloplossing waarbij alle aspecten van het dak bij één partij ondergebracht kunnen worden. Voor alle disciplines één partij en één aanspreekpunt.

Een goed onderhouden dak boven uw hoofd geeft rust. Tegenwoordig is de verwachte levensduur van daken al snel 25 jaar. Weersinvloeden als wind, regen, warmte en kou vinden continu plaats waardoor het dak behoorlijk intensief wordt belast. Naast de alledaagse weersinvloeden worden de daken hedendaags ook intensiever belast door alle activiteiten die erop plaatsvinden. We hebben veelvuldig te maken met zonnepanelen, verschillende installaties, daktuinen enzovoorts. Om te voldoen aan de verwachte levensduur is het noodzakelijk om gestructureerd onderhoud te plegen. Het periodiek onderhouden van uw dak verlengt de levensduur aanzienlijk waardoor u onnodige kosten in een vervoegd stadium voorkomt. GR8 Roofs biedt per project een passend meerjarig onderhoudsplan aan waarbij we werken conform de NEN 2767 norm.

GR8 Roofs biedt door middel van nauwkeurige dakinspectie volledige transparantie over de staat van uw dak. Na de uitvoering van de dakinspectie ontvangt u een uitgebreide rapportage waarmee u inzicht krijgt op uw onderhoudskosten voor de korte en lange termijn. Het planmatig onderhoud bestaat niet alleen uit inspecteren en reinigen van uw dak. De zwakke plekken en/of gebreken worden ook preventief herstelt. Als dakenpartner zorgen wij er niet alleen voor dat uw dak up-to-date blijft, wij verlengen ook de levensduur van uw dak. Dit doen wij altijd conform hedendaagse wet en regelgeving.